Календар матеріалів

27 Вересень 2023

Спартакіада стартувала

Легка атлетика – це олімпійський вид спорту, який об’єднує  спортивні дисципліни, що включають у себе змагання з бігу, стрибків, метання та спортивної ходьби. Її ще називають «королевою спорту», оскільки вона є одним з найстаріших видів спорту і має велику популярність в усьому світі. Одним із розповсюджених видів легкої атлетики є крос.

«Наша рідна земля скарбами багата»

26 вересня в бібліотеці коледжу до Всесвітнього дня туризму був проведений захід «Наша рідна земля скарбами багата», у якому взяли участь студенти групи Т-8 та працівники обласної бібліотеки імені В. Отамановського: Мамчур Н. П. головний бібліотекар відділу художньої культури та мистецтв, Зіньковська О.О. зав. відділом документів із гуманітарних, технічних та природничих наук, Белоус Д. О. провідний бібліограф відділу документів. Вони презентували онлайн-подорожі «Архітектурні дива України», «Сім чудес Вінниччини», «Подорожуємо Європейським Союзом».

Англомовна екскурсія-рольова гра за власне створеним маршрутом «Вітаємо іноземну делегацію у місті Вінниця!»

27 вересня у чудовий сонячний день студенти групи Т-8 під керівництвом викладача іноземної мови Телячук Н.В. та викладача туристичних дисциплін Фадєєвої Т.Ю. провели англомовну екскурсію для студентів групи Ф-4.
Група Т-8 попередньо розробила маршрут, використовуючи Google Maps, відібрала найбільш атрактивні об’єкти середмістя Вінниці, підготувала контрольний текст екскурсії англійською мовою. Що ж робили студенти групи Ф-4? Вони являли собою «іноземну делегацію», що відвідувала з візитом місто Вінницю та дуже зацікавилась його історією, пам’ятками та сьогоденням.

ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» вітає з Всесвітнім днем туризму!

Подорожі допомагають нам подолати рутину та знайти душевний спокій. У мандрівках можна значно розширити свій кругозір та підняти інтелектуальний рівень. Ще у 1979 році Всесвітня туристична організація заснувала щорічне свято – Всесвітній день туризму. Його відзначають 27 вересня, а українці доєдналися до святкування у 1998 році.