Календар матеріалів

08 Вересень 2023

Заходи до Дня фізичної культури та спорту

Щорічно в Україні в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту. У 2023 році цей день припадає на 9 вересня. У цю дату проводять різні заходи, орієнтовані на підтримку здоров’я тіла й духу.

Вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» здобувачами освіти гр.ТРГ-155, ТРГ-156

Обрали майбутню професію серцем, без перебільшення, можна сказати про надзвичайно вмотивованих, допитливих, креативних здобувачів освіти, що вступили цьогоріч на перший курс спеціальністі «Харчові технології».
Знайомство з майбутнім фахом запам’ятається студентам участю у ряді заходів, а саме:
 лекція з фахівцем – Зубко Олександром, випускником коледжу, шеф-кондитером кондитерської «Терра-Маре»;
 ознайомча екскурсія в ресторан «Шахеризада»;

ВДАЛИЙ СТАРТ – «ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ» В ГРУПІ М-1

Гарною традицією у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» є ознайомлення студентів І курсу з теоретичними засадами майбутньої спеціальності, її місцем у суспільстві та засобами її опанування під час вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності». Для цього проводяться пізнавальні лекції, ігрові тренінги, цікаві екскурсії.

Захист проєктів «Моє бачення майбутньої професії»

         07.09.2023 року у ВСП «Вінницькому торговельно-економічному фаховому коледжі ДТЕУ» під керівництвом викладачів Величко Л.В. та Солоненко Л.М. в групах І курсу ПТ-94, ПТ- 95 відбувся захист проєктів «Моє бачення майбутньої професії».

         Під час захисту студенти мали можливість презентувати свій проєкт, демонструючи презентації в яких висвітлювали свої сподівання і перспективи у підприємницькій діяльності з різних галузей спрямування.

Бажаємо успіхів нашим першокурсникам, які вступили на шлях до своєї мрії!

Екскурсія на торговельні підприємства м. Вінниці

         Вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності» - важливий етап підготовки майбутніх фахівців підприємництва та торгівлі. Саме тому 07.09.2023 року студенти І курсу, груп ПТ-94, 95 напрямку підготовки «Підприємництво та торгівля» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» відвідали торговельні підприємства м. Вінниці торговельно-розважальний центр «Анастасія», торговельно-роздрібне підприємство «Україночка», фірмовий магазин «ROCHEN».

Екскурсія до Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ

07.09.2023 року під керівництвом викладачів Величко Л.В. та Солоненко Л.М.  було організовано лекцію – екскурсію до Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ для студентів І курсу, спеціальності «Підприємництво та торгівля», груп ПТ-94, ПТ-95 з метою ознайомлення організаційної структури ВСП «ВТЕФК ДТЕУ».

         Під час лекції – екскурсії студенти дізналися про перспективу продовження навчання та можливість здобуття вищої освіти у великій родині ВТЕІ ДТЕУ за обраною спеціальністю.

Майстер-класи «Як вибрати якісний крем для шкіряного взуття» та «Секрети мила»

         Сучасне  життя вимагає від випускників коледжу мати не тільки теоретичні знання про товар, а й вміти оцінювати якість, споживчі переваги товарів їх відповідність стандартам, нормам, відрізняти товари-фальсифікати, нестандартні, консультувати покупців, надавати реальну допомогу споживачеві у виборі товару.

Лекція-екскурсія на ДП «Вінницястандартметрологія»

05.09.2023р. викладачами спеціальності «Підприємництво та торгівля» Величко Л.В. та Солоненко Л.М. для студентів груп  ПТ-94, ПТ-95 першого курсу з дисципліни «Вступ до спеціальності»   організовано  лекцію-екскурсію  провідними-спеціалістами державного підприємства «Вінницького науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації».

Онлайн-тренінг Юлією Білик начальником управління Держпродспоживслуби у Вінницькій області

         05.09. 2023 року викладачами Солоненко Л.М. та Величко Л.В. організовано онлайн-тренінг з Юлією Білик начальником Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Для студентів першого курсу напрямку підготовки «Підприємництво та торгівля» в рамках вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності».