Вивчення навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» здобувачами освіти гр.ТРГ-155, ТРГ-156

Обрали майбутню професію серцем, без перебільшення, можна сказати про надзвичайно вмотивованих, допитливих, креативних здобувачів освіти, що вступили цьогоріч на перший курс спеціальністі «Харчові технології».
Знайомство з майбутнім фахом запам’ятається студентам участю у ряді заходів, а саме:
 лекція з фахівцем – Зубко Олександром, випускником коледжу, шеф-кондитером кондитерської «Терра-Маре»;
 ознайомча екскурсія в ресторан «Шахеризада»;
 онлайн-зустріч з студенткою 4 курсу спеціальності «Харчові технології» Химчук Юлією, яка наразі проходить стажування у кращому готельно-ресторанному комплексі на сонячному березі Болгарії;
 майстер-клас з приготування кондитерських виробів у навчальній лабораторії коледжу.
Яскравою крапкою вивчення дисципліни став захист проєктів на тему: «Я у моїй професії», під час якого студенти презентували свої перші приготовлені страви і вироби, ділились очікуваннями від навчання в обраному закладі, і, навіть, заглянули у майбутнє, поділившись мріями і планами.