Календар матеріалів

16 Листопад 2023

V регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу»

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 16 листопада відбулася регіональна науково-практична конференція «Інноваційні напрями розвитку вітчизняних харчових технологій та готельно-ресторанного бізнесу».

До конференції долучилися понад 90 учасників, опубліковано 53 тези та доповіді.

Географія учасників конференції доволі широка, адже в ній взяли участь науковці, стейкголдери, викладачі та здобувачі освіти закладів вищої, фахової передвищої освіти та ПТНЗ Вінниці, Житомира, Києва, Сум, Ужгорода, Хмельницького.

Квест до Міжнародного дня студента

16 листопада 2023 року, у переддень свята, в коледжі відбулася весела пригода – Квест для студентів.
Бажаючих брати участь у квесті виявилось понад 70 осіб. Після жеребкування було сформовано 9 команд. У склад кожної команди увійшли представники різних груп – мали швиденько перезнайомитись, подружитись і придумати назву. Кого тільки у нас не було… І «Українці», і «Патрончики», і «Булочки», і «93 кілограма» і, навіть «Чіназес».

Засідання клубу соціально-правових дебатів

15 листопада 2023 року відбулося чергове засідання клубу соціально-правових дебатів. Участь у заході прийняли 17 студентів вінницьких коледжів.
ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» представили учасниці історично-правового гуртка: Швець Анастасія, Гринчук Вікторія, Кватернюк Вікторія, Григоренко Оксана, Стопуряк Ірина.
Учасники дебатів активно обговорювали питання навчання за кордоном та можливості проведення розважальних заходів під час воєнного стану.

IV Всеукраїнський конкурс з англійської мови Greenwich PRO

05 жовтня студенти І та ІІ курсів ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» мали можливість перевірити свої знання з англійської мови, пройшовши завдання  IV Всеукраїнського конкурсу з англійської мови Greenwich PRO. Greenwich Pro – додаткова мотивація та значний крок на шляху вивчення англійської мови. Приємно відзначити, що студенти проявили високу зацікавленість і активно долучилися до участі у вирішенні завдань. Вітаємо переможців:

Золотий сертифікат: Зайферт Даніл (АП-1), Тудін Іван (ПТ-94), Кирєєва Влада (АП-1), Осавлюк Юлія (АП-1), Дацько Дарія(Ф-3), Холопов Іван (ПТ-93);