Календар матеріалів

23 Листопад 2023

Олімпіада юних фахівців з барної справи

22 листопада у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» вібдулася внутрішньоколеджна олімпіада з дисципліни «Барна справа» серед студентів 3-4 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».
За перемогу змагалися
13 учасників груп ХТ-150, ТРГ-151 і ГРС-8.
Майбутні фахівці мали можливість проявити себе у професійних навичках вирішення завдань з реалізації сервісної політики закладів ресторанного господарства.

Конкурентоспроможність підприємств торгівлі в місті Вінниця: сучасні реалії та стратегічні прогнози

21 листопада 2023 року студенти ІІІ курсу групи ПТ-90 Григоренко Оксана та Кватернюк Вікторія під керівництвом з викладача Солоненко Л. провели позанавчальний захід до Днів Європейської торгівлі з актуальної теми: «Конкурентоспроможність підприємств торгівлі в місті Вінниця: сучасні реалії та стратегічні прогнози».
Торгівля є однією з найважливіших галузей економіки м. Вінниці. Вона забезпечує значну частину робочих місць і є важливим джерелом надходжень до бюджету.

Позанавчально-виховний захід з теми «Маркетолог – ключова особа цивілізованості економіки та соціальних комунікацій»

25.10.2023 року до Дня маркетолога студенти третього курсу групи ПТ-90 Драч Марія, Верхова Аілна та Софія під керівництвом викладача Солоненко Л.М. провели позанавчально-виховний захід з теми  «Маркетолог – ключова особа цивілізованості економіки та соціальних комунікацій».