Календар матеріалів

24 Листопад 2023

У ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» проведено історико-психологічну конференцію з теми «Сучасні герої України»

24.11.2023 р. викладачами Дудник Л.В., Павлюк Л.Д., Олійник А.В. проведено історико-психологічну конференцію з теми «Сучасні герої України». Студенти ознайомилися з подвигами сучасних героїв України.  Зворушливою були розповіді студентів про вінничан – учасників російсько-української війни. Доповідачі визначали психологічні особливості поведінки людини в умовах бойових дій та зміни у психіці людей, які пережили війну. Цікаво доповідали студенти: Дзюба О. (Т-8), Парсяк Б.(Т-8), Гончарук В. (ПТ-92), Лисак В. (ПТ-92).

СПОРТИВНІ ПЕРЕМОГИ

23.11.2023 р. на засіданні педагогічної ради директор коледжу Наталія ЛОЗОВСЬКА вручила заслужені нагороди за спортивні досягнення:
1. За зайняте ІІ місце в обласній Спартакіаді студентів закладів фахової передвищої освіти у 2022/2023 н.р. від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА та Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України;
2. За зайняте І місце у з тенісу настільного (дівчата) за програмою Спартакіади серед студентів закладів фахової передвищої освіти у 2023/2024 н.р. від Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

НАГОРОДИ ВІД РЕКТОРА ДТЕУ МАЗАРАКІ А.А. ВИКЛАДАЧАМ - КЕРІВНИКАМ та СТУДЕНТАМ – УЧАСНИКАМ ЗА ЗДОБУТІ ПЕРЕМОГИ у VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST – 2023»

23.11.2023 р. на засіданні педагогічної ради коледжу директор Наталія ЛОЗОВСЬКА вручила заслужені нагороди ВІД РЕКТОРА ДТЕУ МАЗАРАКІ А.А. ВИКЛАДАЧАМ – КЕРІВНИКАМ за креативний підхід у підготовці здобувачів освіти до конкурсу: Буняк Н.А., Кублінській І.А., Гриньовій А.М., Безрученко О.М., Матвієнко Л.А. та СТУДЕНТАМ – УЧАСНИКАМ ЗА ЗДОБУТІ ПЕРЕМОГИ у VII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST – 2023»:
Герасько Тарасу Віталійовичу – група ХТ-149;
Вавшко Віталію Миколайовичу - група ХТ-149;

ЗОЛОТА МЕДАЛЬ ЗА ПРОЄКТ на П’ятнадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті -2023»

Творча група педагогічних працівників коледжу у складі: Фадєєвої Т.Ю., Телячук Н.В., Савлук Л.І., Трубляк Г.М., Кублінської І.А., Матвієнко Л.А., Павлюк Л.Д. під керівництвом директора Лозовської Н.І. вибороли ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ на П’ятнадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті -2023» ЗА ПРОЄКТ «Використання квест-технологій в освітньому процесі закладу фахової передвищої освіти». Автори ФадєєваТ.Ю., Телячук Н.В, Трубляк Г.М. отримали сертифікати від Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.