Всесвітній день туризму

27 вересня Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету взяв участь у організації та проведенні заходів «Екскурсія для першокурсника» та квест «Таємниці рідного міста», присвячених Всесвітньому дню туризму. Цей захід став спільним проектом Вінницької міської ради; Відділу у справах молоді та туризму; КЗ «Центру підліткових клубів за місцем проживання», Вінницького торговельно-економічному коледжу Київського національного торговельно-економічного університету та Вінницького вищого професійного училища сфери послуг.
На Площі Європейській зібрались понад 100 студентів з різних коледжів та університетів міста Вінниці, щоб відсвяткувати та підтримати чудову ініціативу, а саме проведення заходу «Екскурсія для першокурсника». Студенти ВТЕК, які є випускницями Школи стюардес проводили екскурсію для студентів-першокурсників, які приїхали на навчання, адже для більшості це нове та невідоме місто, показали визначні місця Вінниччини та ознайомили з історією міста.
Після закінчення екскурсії учасники взяли участь у квесті «Таємниці рідного міста». Метою квесту було узагальнення отриманих знань під час екскурсії. Учасники відправились у цікаву подорож, виконували різні завдання на швидкість, після закінчення квесту були визначені переможці. Команда нашого коледжу зайняла почесне третє місце. Кожна команда та переможці у квест-екскурсії отримали дипломи та призи!