Гарні традиції продовжуються

За останнє десятиріччя команди дівчат та юнаків коледжу з настільного тенісу постійно радують нас перемогами та призовими місцями в обласній та міській Спартакіадах серед закладів фахової передвищої  освіти.  Приємну традицію підтримала команда дівчат коледжу і цього року.
Змагання проходили 16 листопада 2023 року в спортивній залі Вінницького технічного фахового коледжу, участь в яких взяли 16 команд області. Перед початком змагань начальник Вінницького обласного відділення(філії) Комітету з  фізичного виховання та спорту Бочарьов Г.Г. нагородив навчальні заклади, які посіли призові місця та стали переможцями обласної Спартакіади  серед студентів закладів фахової передвищої освіти у 2022/2023 навчальному році, кубками та грамотами. Наш навчальний заклад теж був нагороджений за II-е загальнокомандне місце.
В змаганнях серед дівчат команду  ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» представляли дві Владислави – Кирєєва (група АП-1) та Кульбабчук (група Т-9). Переконливо перемігши команди Барського педагогічного коледжу, Вінницького транспортного та Погребищенського медичного коледжів, наші дівчата потрапили у фінал, де  у дуже впертій і напруженій боротьбі здолали команду Могилів-Подільського медичного коледжу.
Вітаємо дівчат з перемогою в обласній Спартакіаді серед закладів фахової передвищої освіти та бажаємо в майбутньому нових спортивних звитяг!