Навчальна дисципліна «Вступ до спеціальності» для студентів групи Т-10 – перша сходинка до омріяної професії

Кожен обирає свою майбутню спеціальність за власними смаками та вподобаннями. Освоєння професії є складним процесом, вимагає певного вступного курсу, щоб отримати загальні уявлення про предмет майбутнього вивчення. Основна мета вивчення навчальної дисципліни “Вступ до спеціальності” – сформувати у студентів цілісне уявлення про заклад фахової передвищої освіти, знання про організаційно-управлінські аспекти їхньої фахової підготовки до майбутньої професійної діяльності, розкрити перед студентами перспективи і шляхи оволодіння професійними вміннями і навичками майбутніх фахівців з туризму.
На лекціях та практичних заняттях викладача Фадєєвої Т.Ю. студенти групи Т-10 отримали перші знання про туристичну галузь як про вид діяльності, розглядали та обговорювали презентації, писали есе, де з’ясовували ключові риси туристичного агента для успішної роботи. Крім цього, вивчали особливості факторів розвитку туризму та туристичної мотивації. Студенти були особливо активними у практичних іграх-тренінгах, де збирали туристичну валізу та туристичний рюкзак, а також визначали розташування найзначніших туристичних атракцій на карті України.
Яскравим підсумком стала екскурсія до Офісу туризму, де його директорка Тетяна Маєвська провела лекцію щодо розробки і просування туристичних продуктів Вінниці, а вінницька гідеса Оксана Роздорожнюк провела студентів вуличками міста, розкриваючи їх загадкову історію.
У останній день студенти захищали проєкти «Я у майбутній професії. Ким я себе бачу через 5 років», де кожен міг презентувати своє бачення майбутньої діяльності, свої мрії та плани.
Бажаємо успіхів! Нехай мрії збуваються!