Революція Гідності – перший переможний бій цієї війни

21 листопада 2023 року у ВСП "Вінницький Торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" в рамках тижня циклової комісії соціальних дисциплін, викладач історії Шмалій Л.І. разом з учасниками Історично-правового гуртка, провели виховний захід "Революція Гідності – це перший переможний бій цієї вінйни". 
Цього року День Гідності та Свободи Україна відзначає під гаслом "Заряджені Гідністю і жагою Свободи". Гасло цьогорічної кампанії – це зв'язок подій десітирічної давнини – Революції Гідності та нинішньої війни. 
Невід'ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували власного життя задля оновлення Української держви.
Сутність сердець згоріли за перемогу і запалили ще мільйони сердець. За рідну батьківщину, за наше з вами майбутнє сини і доньки України поклали свої голови на київському Майдані, на Донецьких землях. І наш з вами обов'язок перед всіма ними – продовжити боротьбу і вигратт бій за кращу долю Українськооо народу.
Слава Україні! Вічна пам'ять героям!