Новини

Одвічна загадка Шекспіра

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 2 травня викладачем іноземної мови Телячук Н.В. був організований мовно-літературний захід з нагоди 460-ї річниці від дня народження Вільяма Шекспіра зі студентами I курсу групи Ф-4 спеціальності 035 «Філологія». Видатний поет, письменник, драматург, який родився більш ніж 400 років тому в маленькому містечку, здається, ніби і не помирав ніколи.

Договір про співпрацю

3 травня 2024 року підписано договір про співпрацю між ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» в особі директора Лозовської Наталії Ігорівни та ТОВ «Альянс Рітейл Груп» в особі управляючої Борисюк Ганни Володимирівни.
Спільна діяльність спрямована на оволодіння здобувачами освіти сучасними методами, формами організації теоретичного і практичного навчання, формування у них на базі одержаних знань професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час роботи у виробничих умовах, реалізація потреби систематичного поновлення знань та творчого їх застосовування в практичній діяльності.

Молодь - за чисте довкілля!

Щороку у весняний період студенти ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" долучаються до акції по «Молодь – за чисте довкілля». 1 травня 2024 року студенти груп ПТ-94, ПТ-95, ОП-104, та ТРГ-155 взяли участь в акції.
Перед початком заходу всі присутні отримали ввідний інструктаж від представників муніципальної варти.
Метою акції є виявлення любові до рідного міста, зробити його чистим, гарним та європейським.

Перемога у конкурсі проєктів «Туристична Україна»!

Студентки ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» групи Т-8 Калєєва Віолетта, Ковенко Вікторія та Турець Єлизавета під керівництвом викладачів туристичних дисциплін Фадєєвої Т.Ю та Кирилюка Л.М. взяли участь у конкурсі проєктів «Туристична Україна», що був організований ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».
Цей конкурс заохочує молодь до розробки та впровадження проєктів розвитку індустрії туризму України, підтримує оригінальні погляди на способи популяризації туристичних місць нашої країни.

МАЙСТЕРКЛАС ІЗ ПИСАНКАРСТВА У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

Писанка здавна вважається символом України, у якому наш народ зміг поєднати і творче мислення, і навколишній світ. Писанкарство є досить складним видом декоративно-прикладного мистецтва, проте оволодіти ним виявляють бажання все більше українців. Тому, аби відчути настрій свята й навчитися створювати писанки, у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» 30 квітня 2024 року заступником директора з виховної роботи Косминою О. Л. і викладачами української мови та літератури Мельник О. В. та Лавровою О. Р. був проведений майстерклас із писанкарства.

Брейн-ринг до Всесвітнього дня Землі

22 квітня – Всесвітній день Землі.

Викладачі циклової комісії філології Бондарчук А.А. та Радудік О.Є. провели брейн-ринг до Всесвітнього дня Землі, аби привернути увагу студентів до нашого спільного дому – планети Земля, нагадати про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. В заході взяли участь студенти груп Ф-2, Ф-3, ПТ-92.

Участь у ІV Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

26 квітня студент ВСП «Вінницький торговельно-економічний коледж Державного торговельно-економічного університету» Фаєр Т. (група ТРГ- 155) під керівництвом викладача Кублінської І.А. взяв участь у ІV Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», організованому і проведеному науковцями факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету.

Онлайн-захід до Міжнародного дня пам’яті про Чорнобильську катастрофу

26 квітня  1986 року –  день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Викладачі циклової комісії математики та інформатики Горобець Л. В. та циклової комісії суспільних дисциплін Пащенко І. І. провели онлайн-захід з вшанування  пам’яті усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В заході брали участь студенти груп ФБС-16, ОП-104, Т-10, Ф-3.