Новини

Захист виробничої практики зі спеціальності «Готельно- ресторанна справа»

16 травня 2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики студентами групи ГРС-8 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Кублінської І.А. та Матвієнко Л.А. презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.

Виробнича практика проходила протягом березня, травня 2024 р. у найкращих закладах ресторанного та готельного господарства м. Вінниці:
ГРК «Драйв-клуб», «Хутір», «Батерфляй», «Шахеризада», «Оптіма» тощо.

День БЖД та ЦЗ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 14 травня 2024 року до Дня БЖД та ЦЗ була проведена цікава зустріч з волонтеркою, майстринею рукоділля і народної кухні Валентиною Погребняк і  вінницькою поеткою Галиною Фурса.

Виїзне заняття у ГРК "Шахерезада"

09.05.2024 р. відбулась зустріч здобувачів освіти ГРС – 10 спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» із старшим адміністратором закладу.

Майбутні фахівці ознайомились в цікавій і пізнавальній формі з особливостями роботи закладу ресторанного господарства; способами сервірування столу; технологією обслуговування в готельному комплексі та різноманітні способи форм надання сервісу.

 

Відкрите заняття з виробничої практики на базі готельно-ресторанного комплексу «Драйв-клуб»

15.05.2024 р. викладачами Кублінською І.А. та Матвієнко Л.А. проведено відкрите заняття з виробничої практики у групі ГРС-8 на базі ГРК «Драйв-клуб».
Мета заняття: набуття практичних навичок організації та процесу обслуговування гостей в ресторані.
Заняття проводилося у формі ділової гри, в ході якої студенти відпрацьовували виробничі ситуації, які найчастіше виникають у роботі сучасних закладів ресторанного господарства.

Квест до Дня Європи «Визначні європейські пам’ятки історії і культури»

9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах відзначається День Європи. Його мета – зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на європейському континенті. Ці питання є надзвичайно актуальними для нашої країни!
Щоб краще пізнати наших близьких і далеких європейських сусідів у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» викладачем Фадєєвою Т.Ю. було організовано та проведено Квест до Дня Європи «Визначні європейські пам’ятки історії і культури».

ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

Перший підсумок здобутих фахових навиків презентували 09.05.2024 р. студенти групи ПТ-93 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» під час захисту навчальної практики у форматі презентацій досліджень за індивідуальними завданнями. Здобувачі освіти опрацювали програму навчальної практики на базах підприємств ТМ «ЗаТак», ТОВ НВП «АРГОН», ТОВ «Бліос Трейд», ТОВ «Сільпо-ФУД», ТОВ «ОККО-Драйв». Майбутні фахівці проаналізували підприємницьку діяльність баз практик та внесли пропозиції для підвищення конкурентоздатності цих об'єктів.

Гостьова лекція стейкголдера «Діяльність туристичних операторів в умовах воєнного стану»

8 травня 2024 року у ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» відбулась гостьова лекція Дмитра Отса – директора ТОВ «Тур-Клуб «Бідняжка» з теми «Діяльність туристичних операторів в умовах воєнного стану». Послухати цікаву та актуальну інформацію зібрались групи спеціальності «Туризм».
Дмитро Отс розповів про подолання труднощів поновлення туристичної діяльності «Бідняжок» після початку повномасштабної війни, знайомив студентів з різноманітними проєктами, що зараз знаходяться у розробці, наголошував на особливостях роботи туроператора, показував технічні моменти роботи сайту туристичного оператора.

Полум’я пам’яті у наших серцях

08 травня 2024 р. з метою вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни викладачами історії Шмалій Л.І., Пащенко І.І. проведено урок мужності з теми: «Полум’я пам’яті у наших серцях» та покладання квітів до місць поховань загиблих учасників Другої світової війни.
Подвиг переможців у Другій світовій війні додає сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України!
Вічна пам’ять загиблим, честь і слава героям! Слава Україн

Призери міських змагань

Щорічно Відділ молодіжної політики міської ради спільно з Вінницькою молодіжною радою організовують та проводять велику кількість заходів культурно-масового, соціального та спортивного спрямування.

Одвічна загадка Шекспіра

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 2 травня викладачем іноземної мови Телячук Н.В. був організований мовно-літературний захід з нагоди 460-ї річниці від дня народження Вільяма Шекспіра зі студентами I курсу групи Ф-4 спеціальності 035 «Філологія». Видатний поет, письменник, драматург, який родився більш ніж 400 років тому в маленькому містечку, здається, ніби і не помирав ніколи.