Виховний захід "У пам'яті немає минулого "

До дня пам'яті жертв фашизму для студентів І курсу, учасники історично-правового гуртка, провели виховний захід "У пам'яті немає минулого".
День пам'яті жертв фашизму - це День пам'яті десятків мільйонів людей, які загинули в результаті гігантського, нелюдського експерименту. Це мільйони солдатів, яких фашистські лідери зіштовхнули один з одним, але ще більше - мирних жителів, які загинули під бомбами, від хвороб і від голоду.
Відзначення Міжнародного дня пам'яті жертв фашизму започатковано в 1962 році саме у другу неділю вересня, адже на цей місяць припадають дві події пов'язані з Другою світовою війною дати - день її початку та повного завершення.
Враховуючи воєнно-політичну ситуацію сьогодення, коли Україна знову зазнає військового вторгнення і гинуть кращі сини і доньки нашої НЕСКОРЕНОЇ держави, утвердження у суспільній свідомості ідеалів миру стає, як ніколи, актуальними.
Ми боремося за те, щоб наші нащадки більше ніколи не зазнавали таких випробувань. А нашу Перемогу вони будуть завжди пам'ятати як останню битву добра і зла!
Спільно з міжнародною спільнотою в цю вересневу неділю ми в жалобі схиляємо голови в пам'ять про тих, хто став жертвою фашизму.