Календар матеріалів

18 Березень 2016

Бліц-інфо «Функціональні продукти харчування як альтернатива лікам»

17.03.2016 р. викладачем Кублінською І.А. та студентами групи ВП-137 проведено бліц-інфо «Функціональні продукти харчування як альтернатива лікам» для груп ВП-139, ВП-140 та БО-94. Даний захід, присвячений Всесвітньому дню захисту прав споживачів, мав за мету ознайомити студентів з поняттям функціональних продуктів харчування та доцільністю збагачення харчового раціону даними продуктами. Студентки гр. ВП-137 розповіли про: лакрицю як функціональний продукт харчування (Бойчук Ольга); альгінати - значення та переваги споживання (Ільящук Альона);

Профорієнтаційна зустріч

18 березня 2016 р. проведено зустріч студентів-випускників з представником Лівобережного міжрайонного центру зайнятості Бевз Т.А.
Молодих людей, які незабаром будуть працевлаштовуватися, ознайомили з можливостями служби зайнятості, проблемами працевлаштування молоді на сучасному ринку праці. Детально пояснили, що потрібно для того, аби побудувати успішну кар’єру. Розповіли про розробку стратегії, яка допоможе у досягненні поставлених цілей. Та найбільше студентів зацікавили основні правила успішної співбесіди з роботодавцями та можливості побудови власного бізнесу.

72 роки з дня визволення міста

20 березня Вінниця відзначатиме 72-гу річницю з дня визволення міста від фашистських загарбників у далекому 1944 році.
Напередодні цього дня відбулося покладання квітів до всіх меморіалів та братських могил міста. Студенти коледжу не залишились осторонь сторінок історії Вінниччини. Представники Ради студентського самоврядування долучились до пам’ятного заходу та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання у Другій світовій війні.

Бліц-інфо «Приманка для покупця»

17 березня 2016 року в коледжі проведено бліц-інфо «Приманка для покупця» . Студенти ознайомилися з методами впливу на покупців та захисту від «приманок». Запрошеним продемонстрували різні способи визначення неякісного надання послуг під час обслуговування споживачів.

Участь у бізнес-форумі

17 березня 2016 року у м. Київі відбувся ІХ МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ», в якому взяли участь представники органів державної влади, бізнесу, наукових, освітніх і громадських організацій та навчальні заклади.

У коледжі відбувся ворк-шоп на тему "Куриш? Сам собі ворог!!!"

17.03.16 в актовій залі коледжу пройшов ворк-шоп на тему "Куриш? Сам собі ворог!!!". Зустріч проводилась зі студентами груп ТК-78, ТК-79 та РО-2. Під час цієї зустрічі у формі жвавого обговорення із викладачем Марчуком І.М. студенти дізнались багато цікавого та пізнавального відносно теми самого куріння та проблем, які їх цікавили. Після зустрічі усі дійшли висновку, що необхідно дотримуватись здорового способу життя!

Визволення Вінниччини

17.03.2016 р. викладачем суспільних дисциплін Вітюком О.І. проведено урок-диспут в групах ТК-73, 74, 75 з теми: «Героїв імена – у пам’яті народу»
Висвітлені питання боротьби вінничан за свою свободу в роки Другої світової війни, обговорені питання труднощів визволення Вінниці з під фашистської окупації 20 березня 1944 року .
Особлива увага приділена ролі героїв визвольників м. Вінниці