Календар матеріалів

22 Березень 2016

Олімпіада з дисципліни "Фінанси"

21 березня 2016 року у коледжі в рамках тижня фінансово-економічних дисциплін відбулася студентська олімпіада з дисципліни «Фінанси».
В олімпіаді взяли участь студенти групи БО-91- Моцаренко О., Зайчук І., Марковська В. та групи БО-92 - Гура І., Рабошапко А., Дячук К.
За результатами виконання завдань олімпіади призові місця посіли:
І місце - Моцаренко Олена (група БО-91),
ІІ місце - Зайчук Інна (група БО-91),
ІІІ місце - Гура Ірина (група БО-92) та Марковська Вікторія (група БО-91).

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Майстер-клас "Дешевих кредитів не буває"

22.03.2016 року у коледжі проведено майстер-клас «Дешевих кредитів не буває» (зі студентами групи Ф-7, викладач Вініковецька Ж.С.).
Студентам було запропоновано запобіжні заходи у випадку наміру взяти кредит в банку; наведено приклади найрозповсюдженіших хитрощів, до яких вдаються банки; надано поради щодо того, як не стати жертвою "хитрих" працівників банків; розкрито справжню сутність акційних подарунків або надбавок від банку, які на практиці виявляються незначними або дістаються одиницям.

Квест з фінансово-економічних дисциплін

22 березня 2016 року в рамках тижня фінансових та економічних дисциплін відбувся "Квест з фінансово-економічних дисциплін". Учасниками змагань були 4 команди груп Ф-6, Ф-7, БО-91, БО-94, які виконували завдання з фінансових, економічних та бухгалтерських дисциплін. Кожна команда мала по 5 задач. Правильна відповідь кожної слугувала номером аудиторії, де знаходилося наступне завдання. За результатами змагань команди зайняли такі місця: перше- БО-91, друге - БО-94, третє - Ф-6.
Вітаємо наших розумах!

Участь викладачів та студентів у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «НАУКОВА РОБОТА МОЛОДІ – ЕФЕКТИВНА ОСВІТА, СИЛЬНЕ СУСПІЛЬСТВО»