Календар матеріалів

21 Березень 2016

ВІДЧУЙ СЕБЕ СТУДЕНТОМ

Шановні абітурієнти!

Запрошуємо взяти участь у профорієнтаційній програмі

«ВІДЧУЙ СЕБЕ СТУДЕНТОМ».

21, 22, 23 та 25 березня

ви можете провести

ВЕСЬ НАВЧАЛЬНИЙ ДЕНЬ ЗІ СТУДЕНТАМИ

нашого коледжу: побувати на парах,

відвідати спортивну залу та бібліотеку,

смачно поїсти в їдальні.

UNUSUAL ENGLISH LESSON

17 березня 2016 року практичне заняття у групі ТК-78 відвідали іноземні гості з Америки. На занятті було розглянуто тему «Людські права». Студенти нашого коледжу підтримували жваву розмову протягом всієї пари та скористалися гарною нагодою покращити свій рівень англійської мови.

Наші баскетболісти посіли ІІ місце в області!

Юнацька збірна команда коледжу з баскетболу 12.02.2016 року в зональних обласних змаганнях у Могилів-Подільському посіла перше місце і здобула право виступати у фінальній частині цього турніру. Перемігши в півфінальній грі команду з Ладижина, наші юнаки у вирішальній грі здобули успішне для себе друге місце.
Найкращими гравцями стали Оверчук Андрій (гр. ТК-74), Тарасенко Даніїл (гр. ВП-138), Брик Євгеній (гр. ВП-139).
Вітаємо наших юнаків із призовим місцем!

Лекція керівника відділення ПриватБанку з теми "Касові операції"

21 березня 2016 в групі Ф-7 відбулася лекція з дисципліни «Банківські операції» на тему «Касові операції банку», яку провела керівник відділення ПриватБанк Цвігун Віта Борисівна. Студенти дізналися не лише теоретичний матеріал, але й мали змогу здійснити операції касового робітника, зокрема, перевірку купюр на дійсність. Також, дізналися про умови праці касира, вимоги до нього та про його функціональні обов’язки.