Календар матеріалів

27 Вересень 2022

Конференція трудового колективу

27 вересня 2022 року у ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" відбулась Конференція трудового колективу з порядком денним:
1. Обговорення кандидатури Лозовської Наталії Ігорівни для погодження на посаду директора Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету».
2. Про затвердження Програми розвитку Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету» на 2022-2027.рр.

Онлайн-гра «Відкрий для себе світові пам’ятки»

27 вересня, саме у канун Всесвітнього дня туризму, викладачами Фадєєвою Т.Ю. та Кирилюком Л.М. була проведена онлайн-гра «Відкрий для себе світові пам’ятки» для студентів ІІ-ІІІ курсів.

На початку гри студенти отримали чудові вітання та побажання активного і позитивного життя від Леоніда Миколайовича.

Об’єднаємо наші зусилля заради майбутнього нашої країни!

Члени соціального комітету Ради студентського самоврядування ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» підтримали ініціативу та запросили студентство долучитись до акції «Смілива гривня».
"Смілива гривня" – це благодійна акція, мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.
З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають наші землі від військової агресії рф. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ МОВ У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ МОВ У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»
(EUROPÄISCHER TAG DER SPRACHEN in der Handels-und Wirtschaftsfachschule)

Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина
Йоганн Вольфганг фон Ґете
Wie viele Sprachen du sprichst - so oft mal bist du Mensch.
Johann Wolfgang von Goethe

Тиждень туризму розпочався!

У рамках Тижня туризму 26 вересня у коледжі викладачем Фадєєвою Т.Ю. був проведений захід «Вітаємо у світі мандрів» для студентів І курсу.

Всесвітній день туризму — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн. Тематикою цьогорічного Дня є «Переосмислення туризму». Україна долучилась до святкування з 1998 року. З тих пір це прекрасне свято об’єднує всіх, хто любить подорожі, поїздки і нові відкриття.