День відкритих дверей 16.03.2016

16 березня 2016 року в коледжі відбувся День відкритих дверей. Цей захід, як завжди, викликав інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Коледж відвідали понад 300 учнів загальноосвітніх закладів Вінниці та Вінницької області.

Після оглядової екскурсії, під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.

Гіди коледжу - студенти спеціальності «Туристичне обслуговування» - надали детальну інформацію про особливості та форми навчання, проходження практики як у Вінниці, так і за кордоном. Відвідувачі мали змогу побачити майстер-класи з карвінгу та органолептичної оцінки якості капронових колгот, роботу комп’ютерно-лінгафонного кабінету іноземних мов, мультимедійних комплексів, бібліотеки, їдальні тощо.

Студенти підготували номери художньої самодіяльності. Перед гостями виступила відповідальний секретар Відбіркової комісії коледжу Яковлєва Лариса Миколаївна, яка ознайомила присутніх з Правилами прийому до ВТЕК КНТЕУ у 2016 році.

Відвідувачі були вражені побаченим та висловлювали захоплення матеріально-технічною базою навчального закладу.

Цьогоріч майбутні абітурієнти дізналися про нововведення, яке стартувало в коледжі. Усі бажаючі учні можуть стати учасниками профорієнтаційної програми «Відчуй себе студентом», згідно з якою вони мають можливість прожити один день як студенти: прослухати лекції, відвідати лабораторні і практичні заняття, харчуватися у студентській їдальні.

Дякуємо всім, хто проявив інтерес до Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету!