«В світі все починається з Мами!»

Ніжністю і теплом огортає душу кожної людини думка про матір, найріднішу у світі людину. Та в щоденній суєті часто ми забуваємо висловити мамам всю нашу любов, повагу і вдячність за все, що вони для нас зробили.
Прекрасне свято, що відзначається в другу неділю травня – День матері – є ще одним приводом подякувати мамі за добре і чуйне серце, за постійну турботу, за недоспані ночі і за те, що вона завжди поруч.
До Дня матері у ВСП «Вінницький торговельно-економічний коледж ДТЕУ» культорганізатор Крупська Юлія провела виховну годину на тему «Мати – берегиня роду» для студентів першого курсу. Під час заходу студенти дізналися про історію виникнення цього свята, про сімейні цінності та традиції українських родин.
Студенти поділилися власними традиціями і звичаями, яких дотримуються в їхніх сім’ях, розповіли про захоплення своїх батьків. Звучали пісні, присвячені батькам та сім’ї.
Виховна година мала сильне емоційне забарвлення, всі сказані слова не залишили нікого байдужими. Безсумнівно, кожен з присутніх після отриманих вражень не забуде в цей день - 14 травня, в День матері, приділити увагу та висловити свою безмежну любов і вдячність найближчій у світі людині.