Календар матеріалів

16 Квітень 2021

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» в дистанційному режимі проводилась лекція на тему: «Емоційний інтелект»

На виконання планових заходів з виховної роботи ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» 16 квітня 2021 року в онлайн-режимі заступником директора коледжу з виховної роботи Косминою О.Л. та викладачем предмета «Захист України» Пугачем Ю.П. для студентів 1-го курсу (групи ХТ-149,ХТ-150, ОП-101) організована лекція за участю представників Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації» на тему: «Емоційний інтелект».

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» у дистанційному режимі відбувся захист звітів з технологічної практики в групі ПТ-85

16.04.2021 в групі ПТ-85 спеціальності «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» відбувся захист звітів з технологічної практики на платформі Zoom під керівництвом викладачів Бевзи С.С., Величко Л.В. Студенти презентували свої звіти на матеріалах підприємств ТОВ НВП «Аргон» мережі супермаркетів «Грош», мережі магазинів «Українські товари» тощо. За допомогою мультимедійних презентацій розкрили всі етапи проходження практики, зробили обґрунтовані висновки та пропозиції.

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

15 квітня 2021 року відбувся захід-презентація спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність», на який запросили випускників 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, а також їх батьків та всіх зацікавлених осіб.
Викладачі циклової комісії «Підприємництва та туризму» Величко Л.В. та Солоненко Л.М. розповіли присутнім про:
- актуальність професії;
- переваги фахівців зі спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»;
- компетентності, що формуються у результаті навчання;
- те, що вивчається і хто навчає;