Календар матеріалів

29 Квітень 2021

Презентація спеціальністі 241 «Готельно-ресторанна справа»

29 квітня 2021 року  відбувся онлайн-захід - Презентація спеціальністі 241 «Готельно-ресторанна справа», на який запросили випускників 9-11 класів загальноосвітніх шкіл, а також їх батьків та всіх зацікавлених осіб. Готельно-ресторанна справа – цікава і перспективна спеціальність, орієнтована на комунікабельних і активних юнаків і дівчат, які мають бажання реалізувати себе у сфері готельно-ресторанних послуг. В усьому світі стрімко зростає кількість готелів і ресторанів.

КОНФЕРЕНЦІЯ «МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ»

В сучасних умовах погіршення стану здоров’я населення, росту смертності, зниження народжуваності, несприятливої екологічної ситуації важливого значення набуває усвідомлення цінностей здоров’я.
Виходячи із вище перерахованих актуальних проблем сьогодення, 27 квітня в рамках тижня циклової комісії природничих дисциплін викладачами фізичної культури проведена онлайн-конференція з теми: «Ми за здоровий спосіб життя».
В програмі конференції розглядалися і обговорювалися такі основні базиси здорового способу життя:
1. Здорове харчування і питний режим.

ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ ПРО АКТУАЛЬНЕ!

28 квітня 2021 року відбулося онлайн ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ ПРО АКТУАЛЬНЕ.
Розглянуті та активно обговорені такі питання:
1. Про нові ОП, ОПП та НП на 2021-2022 н.р. (доповідач - заступник директора з навчальної роботи Савлук Л.І.).
2.Про стан організації виробничого навчання в коледжі у 2020-2021 н.р. (доповідач - завідувач навчально-виробничою практикою Кислинська І.І.).