Календар матеріалів

19 Квітень 2021

Відкрите заняття на тему: «Будова і властивості твердих тіл. Кристалічні та аморфні тіла. Деформація».

16 квітня 2021 року викладачем фізики та інформатики Бездень А. В. в групі ПТ-88 проведено відкрите заняття на тему: «Будова і властивості твердих тіл. Кристалічні та аморфні тіла. Деформація».
Під час заняття викладач показала відмінність внутрішньої будови та властивостей кристалічних та аморфних тіл, а також пояснила унікаль¬ну твердість алмазу.
Всі присутні мали можливість послухати інформацію про історію знаходження найбільшого алмазу в світі, а також цікаві факти про сніжинки.

Знайомство зі спеціальністю «Харчові технології»

16 квітня 2021 р. цикловою комісією харчових технологій та готельно-ресторанної справи проведено захід-презентацію спеціальності 181 «Харчові технології», на який запросили випускників 9-11 класів загальноосвітніх шкіл та закладів професійно-технічної освіти.
Викладач технологічних дисциплін Фіногєєва С.М ознайомила зацікавлених гостей заходу з особливостями спеціальності та перспективами працевлаштування фахівців.
Родзинкою заходу була розповідь студентки третього курсу гр.ХТ-145 Босої Маргарити про можливості для майбутніх студентів, а саме: