Календар матеріалів

27 Квітень 2021

Онлайн-захід, присвячений святкуванню річниці до дня народження Вільяма Шекспіра

У ВСП "ВІННИЦЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ КНТЕУ" 26 квітня викладачами іноземних мов Телячук Н. В. та Фальштинською Ю. В. був проведений онлайн-захід, присвячений святкуванню річниці до дня народження геніального англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра.

Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій Землі

26.04. викладачем історії Л.Д. Павлюк було проведено виховну годину до річниці Чорнобильської катастрофи: «Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій Землі»

Студенти мали змогу згадати історію аварії на Чорнобильській атомній електростанції, поглибити свої знання та вшанувати пам'ять учасників ліквідації ЧАЕС, які ціною власного життя і здоров’я врятували від ядерного лиха не лише Україну, а у весь світ.

Наша пам'ять та пам’ять багатьох наступних поколінь знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року.

 

Дидактична гра з хімії “Хіміленд”.

26.04.2021 р. викладачем хімії Бас О.П. проведено онлайн-захід Дидактична гра “Хіміленд” зі студентами групи ФБС -13.
Хімія –природнича наука про речовини та їх перетворення. Знати властивості речовин потрібно для того, щоб знайти їм застосування і правильно з ними поводитись, щоб впізнавати та розрізняти їх.
Але не тільки речовини на нашій планеті, а й увесь Всесвіт до найвіддаленіших зірок, світло від яких іде до нас мільйони років, складаються з тих самих хімічних елементів, які відкривались один за одним на Землі.