Календар матеріалів

08 Березень 2023

УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-МАРАФОНІ «ЄДНАЙМО ДУШІ СЛОВОМ КОБЗАРЯ!»

Студенти ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» Студілко Софія (ПТ-90), Карая Анастасія (Т-8), Кульбабчук Владислава (Т-9) під керівництвом викладачів української мови та літератури Лаврової О.Р. та Мельник О.В. з метою шанобливого ставлення до літературної спадщини  українського народу та формування національної свідомості 09 березня 2023 року у день вшанування пам’яті Тараса Шевченка не залишилися байдужими та взяли участь у літературному онлайн-марафоні «Єднаймо душі словом Кобзаря!».

Виховний захід до Дня Державного Гімну України

08.03.2023 у ВСП « ВТЕФК ДТЕУ» студентами 2 курсу групи ПТ-91 з керівником групи Величко Л.В. було проведено виховний захід до Дня Державного Гімну України.

Метою заходу було поглиблення знань студентів про символи України; ознайомлення студентів із історією створення Державного Гімну України; сприяти пробудженню національної самосвідомості; формування і розвиток почуття гордості за свій народ, країну.

ЛІТЕРАТУРНА ГРА «СТОПАМИ КОБЗАРЯ»

Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку він є новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава нашої нації. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштовував свою ліру Світоч української культури, тому й оживало в його полум’яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу.