Календар матеріалів

21 Березень 2023

Лекційне заняття із запрошенням науковця

21 березня 2023 року викладачем Петрань С.В в групі ПТ-90 2 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  проведено лекційне заняття з дисципліни «Комерційна діяльність» на тему «Основи формування товарного асортименту» із запрошенням Шарко В.В. – доктора економічних наук, доцента кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Підготовчі курси при ВСП "ВТЕФК ДТЕУ"

У ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" дбають про тих, хто бажає стати студентами коледжу. Саме тому з 18 березня 2023 року чимало школярів почали навчатися на підготовчих курсах при ВСП "ВТЕФК ДТЕУ". Відвідуючи підготовчі курси, юнаки та дівчата мають можливість систематизувати й поглибити свої знання з математики та української мови, якісно підготуватись до подальшого вступу й навчання у коледжі.
Ми прагнемо створити для слухачів курсів комфортну атмосферу та адаптувати їх до майбутнього навчання у закладі освіти.

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛІНИ КОСТЕНКО «КРИЛАТИМ ҐРУНТУ НЕ ТРЕБА» У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»

«І хто б там що кому не говорив,

а згине зло і правда переможе!»

Ліна Костенко

 

19 березня відома українська письменниця-шістдесятниця Ліна Костенко відзначила свій 93-й день народження. З нагоди свята студенти груп ПТ-90 і Т-8 ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» взяли участь у літературному вечорі «Крилатим ґрунту не треба» під керівництвом викладачів української мови та літератури Мельник О. В., Лаврової О. Р.