Календар матеріалів

22 Березень 2023

ТРЕНІНГ «АКТУАЛЬНІ ТРЕНДИ СУЧАСНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ»

Менеджмент – це наука та мистецтво досягати успіху. Запорукою цього є формування сучасних hard skills and soft skills, серед яких провідне місце займають наявність лідерських якостей фахівця. Для визначення та розвитку лідерських навичок серед студентів групи ПТ-88 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 21.03.2023р. проведено тренінг «Актуальні тренди сучасного менеджменту» викладачем Трубляк Г.М.

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «МЕНЕДЖМЕНТ»

Вибір спеціальності для абітурієнта – надзвичайно важлива та відповідальна справа, адже формується бачення себе в професійному вимірі. Для надання детальної інформації про спеціальності ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» проводить онлайн-зустрічі з абітурієнтами, на яких є можливість дізнатися особливості та перспективи кожної спеціальності.

ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ З ВІКТОРОМ КРУПКОЮ «І СЛОВО ПРЕДОБРЕ…»

Щороку 21 березня світова спільнота відзначає День поезії. Студенти і викладачі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» святкували разом із Вінницькою центральною міською бібліотекою імені Івана Бевза у товаристві відомого поета, кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри української літератури факультету філології і журналістики ВДПУ Віктора Крупки.