Квест-екскурсія середмістям Вінниці

28 вересня відбулась квест-екскурсія для студентів 1 курсу групи Т-9 під керівництвом викладача туристичних дисциплін Фадєєвої Т.Ю.

Квести дозволяють студентам не тільки більш широко ознайомитися з історичними об’єктами рідного міста, а й розвивати асоціативне мислення, творчість, спонукають до прийняття креативних рішень, формують навички спільної діяльності, пробуджують інтерес до навчання.

Протягом екскурсії середмістям Вінниці студенти групи Т-9 рухались від однієї станції до іншої, виконували різноманітні завдання, розгадували загадки і ребуси, шукали ключові слова та користувались компасом. І, звісно, дізнались багато цікавих і неймовірних фактів про історію та сьогодення найвизначніших пам’яток нашої улюбленої Вінниці.

Справжніми екскурсоводами під час квесту працювали студенти груп Т-8 та Т-7. Таким чином, вони підвищували свою майстерність, відшліфовували практичні навички і показували приклад активної участі у житті коледжу для молодших студентів.

Хочеться закінчити словами Ліни Костенко: «В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім — Батьківщина». Бажаємо нашим студентам нових відкриттів на теренах нашої прекрасної Вінниці, Вінниччини, України!