ЛІТЕРАТУРНА ГРА «СТОПАМИ КОБЗАРЯ»

Щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку він є новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава нашої нації. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштовував свою ліру Світоч української культури, тому й оживало в його полум’яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу.

Студенти груп ОП-103 та Т-9 разом з викладачами Бабійчук І.В., Лавровою О.Р. 07 березня 2023 року провели захід з нагоди вшанування Тараса Шевченка. Ця інтелектуальна літературна гра допомогла нам з’ясувати, хто ж із наших студентів є кращими шевченкознавцями.

У марафоні юні інтелектуали згадали біографію митця, розшифрували таємні вислови, розкодували секретні знаки, розплутали мішанину слів та поезій, зібрали пазли, склали сенкан та водночас дізналися неймовірно багато цікавих фактів про життя, творчість, кохання, захоплення Українського Рембрандта.

Вітаємо переможців! Бажаємо всім високих балів!