ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ З ВІКТОРОМ КРУПКОЮ «І СЛОВО ПРЕДОБРЕ…»

Щороку 21 березня світова спільнота відзначає День поезії. Студенти і викладачі ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» святкували разом із Вінницькою центральною міською бібліотекою імені Івана Бевза у товаристві відомого поета, кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри української літератури факультету філології і журналістики ВДПУ Віктора Крупки.

Студенти-філологи поринули у світ поетичного слова і мали можливість поставити безліч запитань самому автору – почули відповіді з перших уст віршотворця. Учасники зустрічі склали власне враження від поезій і неперевершеної декламації поета! Дуже важливо, що кожен із присутніх вибудовував власні образи, сюжети й картини, а не читав про це в підручниках чи наукових статтях, ознайомився не із суб’єктивною оцінкою літераторів чи критиків, а почав думати, розуміти вірші по-своєму й творити.

Такі зустрічі спонукають до творчості, будять сміливість оприлюднювати те, що ховає у шухляду кожен підліток. Віримо, що наші вихованці стануть не лише найкращими філологами, а й відомими поетами чи письменниками.

Тож крокуймо до успіху разом!