Календар матеріалів

16 Листопад 2016

Виховний екологічний захід з теми: «Зелені легені планети»

14.11.2016р. викладач екології Кавун Ж.А. провела відкриту виховну годину з теми: «Зелені легені планети». Виховний захід супроводжувався презентаціями, переглядом документального фільму, виставкою плакатів на екологічну тематику. Були запрошені студенти груп ВП-136, ХТ-141.

Тиждень «Безпеки дорожнього руху» триває

16.11.16 р. для студентів ІІ курсу викладачем Табачуком Г.В. було проведено бесіду з демонстрацією фільму з теми « Живи цікаво та безпечно».
Мета заходу: поглиблення знань студентів з правил дорожнього руху; формування уяви студентів про безпеку дорожнього руху; закріплення основних правил дорожнього руху з метою попередження травматизму.

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 14.11.16 до 20.11.16 в коледжі проводиться «Тиждень безпеки дорожнього руху». В рамках цього тижня 15.11.16 проведено виховну годину для студентів І курсу з теми: «Безпека на дорозі – безпека життя». Метою виховної години проведення роз’яснювальної роботи серед молоді про правила поводження на проїжжій частині, закріплення знань з правил та умов безпечного переходу вулиці, виховання культури поведінки на дорозі, недопущення порушення Правил дорожнього руху.