Календар матеріалів

18 Листопад 2016

День відмови від куріння

З ініціативи Ради студентського самоврядування 18.11.16 р. проведена традиційна акція "Обміняй цигарку на цукерку" до Всесвітнього дня відмови від куріння. Метою акції було залучення студентів до здорового способу життя та уникнення шкідливих звичок

Знаю, вмію, врятую!

З такою назвою 18.11.16 р. проведено урок-тренінг, присвячений безпеці дітей на дорозі та наданню першої медичної допомоги потерпілим внаслідок ДТП.
Фельдшер коледжу Костюк О.В. провела бесіду зі студентами про надання першої невідкладної допомоги при аваріях на дорозі та показала майстер-клас з накладання:
- джгута при кровотечах;
- бинтової пов’язки на голову – шапочка Гіппократа;
- пов’язки з еластичного бинта на гомілково-ступеневий суглоб та кисть.
З огляду на підвищену аварійну ситуацію на дорогах інформація була доречна та пізнавальна.

КВН фінал «Коледж-ліги»

До свята веселої та кмітливої молоді 17.11.16 р. у МПМ «Зоря» відбувся фінал «Коледж-ліги». Команда КВН коледжу «Збірна ВТЕК», як зазвичай взяла у ньому участь, і як зазвичай показала чудовий результат зайнявши призове місце.
Вітаємо переможців! Зичимо залишатись такими ж «вибуховими» та креативними!

Ну що, студент! Зі святом!

17 листопада 2016 року, в коледжі відбулися урочистості, присвячені Міжнародному Дню студента. Це свято особливе, адже воно асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами, а також зі словами «лекція», «практика», «сесія».

Свято в гуртожитку

16.11.16 р. в гуртожитку коледжу відбувся традиційний захід з нагоди Міжнародного дня студента. Студенти по-родинному співали, жартували і танцювали. З особливим ентузіазмом до свята долучились першокурсники.
Заступник директора коледжу з виховної роботи Н.І.Лозовська привітала всіх зі святом, побажала впевненої ходи дорогою знань, завзяття, радості, невичерпної творчої енергії та натхнення.
Святкування завершилось молодіжною дискотекою та веселими конкурсами.

Чергова нагорода

16.11.16 року Вінницькою міською радою та її виконавчим комітетом вручено подяку колективу коледжу за ініціативу й наполегливість та активну участь у проведенні загальноміського молодіжного проекту «Студентська Ліга 2016», за підписом міського голови С. Моргунова.
Вітаємо педагогічний та студентський колектив коледжу, бажаємо подальших звершень та нагород!