Календар матеріалів

11 Листопад 2016

Міжнародний день боротьби проти фашизму, расизму та антисемітизму

З 7 по 9 листопада викладачем історії Павлюк Л.Д. в групах ТО- 1, Ф-8 і ФСБ -9 проведено лекцію – бесіду присвячену Міжнародному дню боротьби проти фашизму, расизму та антисемітизму.
В ніч з 9 на 10 листопада 1938 року почався масовий єврейський погром у Німеччині, що отримав назву «Кришталевої Ночі», або «Ночі розбитих вітрин». Трагедія «Кришталевої ночі» у 1938 року поклала початок Холокосту – масовому насильству стосовно єврейського народу, яке призвело до загибелі близько 6 000 000 євреїв.

День української писемності та мови

9 листопада – День української писемності та мови.  Це одне з наймолодших  державних свят. Його запроваджено за ініціативою Всеукраїнського товариства «Просвіта»  імені Т. Шевченка. В цей  день також вшановують пам’ять  Нестора Літописця, автора «Повісті минулих літ» . 

6 листопада 1997 року підписано Указ Президента України  «Про  День української писемності та мови».

Участь у міжнародному фестивалі HoReCa Show -2016

HoReCa Show – найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу проходив цього року у славетному місті Лева 9-11 листопада. Студенти ВТЕК КНТЕУ разом з викладачами циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування не залишились осторонь даної події та відвідали фестиваль 10 листопада 2016 року.
Фестиваль вразив своєю насиченою програмою та великою кількістю цікавих майстер-класів, дегустацій, ярмарком фермерських продуктів, лекторіїв від досвідчених готельєрів та рестораторів, змагань з кулінарного мистецтва та баристів серед професіоналів та юніорів.

І знову підтримуємо військових на сході

Студенти коледжу підтримали ініціативу Вінницької молодіжної Ради у продовжені благодійної акції «Молодь, допоможи героям АТО!». На зібрані кошти закуплено та передано теплі речі для військових.