Участь у міжнародному фестивалі HoReCa Show -2016

HoReCa Show – найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу проходив цього року у славетному місті Лева 9-11 листопада. Студенти ВТЕК КНТЕУ разом з викладачами циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування не залишились осторонь даної події та відвідали фестиваль 10 листопада 2016 року.
Фестиваль вразив своєю насиченою програмою та великою кількістю цікавих майстер-класів, дегустацій, ярмарком фермерських продуктів, лекторіїв від досвідчених готельєрів та рестораторів, змагань з кулінарного мистецтва та баристів серед професіоналів та юніорів.
В рамках HoReCa Show Lviv відбувалася й ярмарок вакансій для тих, хто шукає роботу, велика кількість практикумів від досвідчених HR-менеджерів.
Студенти коледжу були на лекції Маргарити Бойко - геренального директора ТзОВ “Фірма “Надія”, заслуженого працівника сфери послуг України та Богдана Венгера - відомого ресторатора, які розповідали про місце кухаря в сучасному готельно-ресторанному бізнесі та сучасному суспільстві.
Вразив майстерністю Алекс Якутов та Олексій Латкін, які презентували власну авторську молекулярну кухню, з використанням сучасної техніки та нетрадиційних технологій.
Тарас Кіндрат, відомий львівський ресторатор здивував приготуванням настоянки «Борщ».
Цікаво було спостерігати за роботою шеф-кухарів та юніорів у конкурсній програмі OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP-2016 та змаганнях баристів.